Wereldwinkel op zoek naar enthousiaste verkoper

Ben jij ook een chocaholic? ​​Heb je alle smaken Tony’s geproefd en weet je ze ook nog eens goed aan de man te brengen?​ Dan hebben we misschien wel de perfecte job voor je!

Jaren geleden is de wereldwinkel in de Nieuwe Kerk opgezet om gemeenteleden meer bewust te maken van Fair Trade. Inmiddels zijn al veel gemeenteleden 'bewuste' kopers en kopen zij alleen nog Fair Trade. Doel bereikt!

Tegelijkertijd gaat de opbrengst van de wereldwinkel jaarlijks naar één van de vaste projecten van de Nieuwe Kerk. De afgelopen jaren is dit naar de organisatie Save gegaan, een organisatie die zich inzet om kinderen uit de textielindustrie in India te halen. ​Met de opbrengst van de wereldwinkel steunen we dit project en leveren we een belangrijke bijdrage aan eerlijkere handel.

​Mirjam heeft aangegeven graag haar taak als verkoper over te willen dragen. Daarom zijn we op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om de wereldwinkel van nieuw elan te voorzien? En heb je 1 zondag per maand over om chocola of andere fair trade producten te verkopen na de dienst? ​Reageer dan nu!

​Heb je interesse, mail dan naar: ​mirjamzwaal@hotmail.com of wilcovanbokhorst@gmail.com​. ​

WereldwinkelNieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet