Ministrycursus: Meld je nu aan!

In september start een ministrycursus van 5 avonden. Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen als je wilt leren om zelf ministry te geven. En ook wanneer je verlangt te groeien in gebed in je persoonlijk leven.

In september 2017 starten we in de Nieuwe Kerk i.s.m. New Wine Nederland een ministrycursus. Je bent van harte uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen, zodat je kunt leren hoe je deze mooie vorm van geestelijke dienstbaarheid ook zelf kunt geven.
De ministrycursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed.

Kracht van de Heilige Geest
Ministry is bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest, in de verwachting dat God door zijn Geest daadwerkelijk aanwezig is (lees ook Lucas 11:13). Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt. "Ministry is zegenen wat God aan het doen is".

Groeien in gebed
Bidden ervaren veel mensen als niet zo gemakkelijk. En vrijmoedig bidden voor een ander al helemaal niet. De ministry cursus is toegankelijk voor iedereen die verlangt te groeien in gebed, want ook voor je persoonlijk gebedsleven is de cursus van grote waarde.

De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof en vertrouwen, in kennis van en ervaring met deze gebedsvorm.

De gegevens op een rij:
Data: 5 donderdagen 21, 28 september, 5, 12 en 26 oktober.

De avonden zijn als volgt opgebouwd:
1. De bijbelse basis en praktijk van ministry
2. De vervulling met de Heilige Geest en genezing
3. Luisteren naar God
4. Vergeving
5. Reageren op kwade machten en leiding van God

Tijd: 20-22 uur inloop met koffie/thee 19.45 uur
Locatie: Nieuwe Kerk
Kosten: 25 euro
Materiaal: je ontvangt de eerste avond het cursusboekje

Meer informatie en opgave: Jaap en Nancy Breekveldt, ministry@nk-utrecht.nl

PastoraatNieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet