Gemeentezondag - wat je allemaal moet weten

Zondag 17 september is de Gemeentezondag. Tijdens de zondag staan verbinding, festival en het delen van je rijkdom centraal. Verder goed om te weten dat er dan geen kerk is in de Nieuwe Kerk. Belangrijk: Je kunt je uiterlijk tot vrijdag 15 sept opgeven.

Aanmelden
Opgeven doe je alleen middels het formulier dat je hier vindt. Als je dus een mailtje hebt gestuurd betekent dit nog niet dat je je hebt opgegeven.

Betalen
Je kunt op twee manieren betalen. Enerzijds door minimaal 6 EUR te betalen per deelnemer (gratis voor kinderen t/m 4 jaar) via de NK app. Tot 17 september tref je onder de collectedoelen ook de Gemeentezondag als doel aan. Anderzijds kun je betalen door geld over te maken op de rekening van de NK. In het aanmeldformulier tref je het rekeningnummer aan. De entree is niet volledig dekkend. Dus als je meer wilt geven mag dat. Ook zullen we tijdens de dag een collecte houden voor de dag voor de laatste kosten.

Hulp
Kun je helpen door op te bouwen op zaterdagavond? Stuur dan een mailtje naar gemeentedagnk@gmail.com. We gaan dan de locatie alvast inrichten voor de zondag. Het zou erg leuk zijn als je een handje kan helpen. Ook zijn we nog op zoek naar een busje, een partytent, een Kubbspel en bakkers voor taarten. Geef in het aanmeldformulier aan wat je mee kunt nemen of stuur een mailtje.

Kinderprogramma
Er is een mooi kinderprogramma gemaakt. De laatste puntjes worden op de i gezet. De ouders worden per e-mail geïnformeerd over het programma en over de benodigde inzet van de ouders om het kinderprogramma in goede banen te leiden. Wordt vervolgd.

Meenemen door iedere deelnemer
Het idee is dat iedere deelnemer zijn eigen stoel, beker, bord en bestek meeneemt. Idee is ook dat je op de fiets komt als dit mogelijk is. We kunnen slechts 40 auto’s kwijt ter plekke dus als je kunt fietsen doe dat dan vooral.

Twijfel je nog?
De barista is er weer! Dirk heeft er ook onwijs veel zin in en wil graag met ons nadenken over het delen van je rijkdom! Nieuwe mensen ga je sowieso ontmoeten en beter leren kennen. Ook helpen we je rijkdom delen zonder geld uit te geven. Natuurlijk gaan we lekker BBQ’en. Mocht je nog twijfelen? We zitten we op een prachtig landgoed tussen de bossen van Maartensdijk waar je rustig even kunt dwalen en wandelen.

Tot slot
Heb je verder vragen of ideeën? Mail gerust even! Opgeven kan door het vragenformulier in te vullen. Voor vragen mail je naar gemeentedagnk@gmail.com.

GemeentedagNieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet