Geef je op: volgende week Sisterhood

Heb je je al aangemeld? Je bent van harte welkom op Sisterhood #11. Een dag om je op te laden, te netwerken en te genieten van de aanwezigheid van God en van elkaar. Het thema is: ‘Pray, Love, Serve’.

Coby Wattez spreekt over bidden, liefhebben en dienen op de plek, in het veld, waar God je geplant heeft. Hoe doe je dat en wat heb je daarbij nodig in het seizoen van jouw leven?
In de middag kun je kiezen uit 5 verschillende workshops en in de verwenzone kun je je nagels (laten) lakken of genieten van een hand- of hoofdmassage.

De ‘make a difference’ actie is deze keer voor onze oudere sisters in Huis aan de Vecht. Uiteraard serveren we weer een heerlijke lunch en er is een ‘boekenruiltafel’. Kortom: meld je aan voor deze dag speciaal voor jou! De entree is € 10 per persoon en de inschrijving sluit op zondag 22 oktober.

Onze droom is dat Sisterhood een wereldwijde, groeiende beweging van vrouwen wordt, die een positief verschil maken en een verandering op gang brengen in hun eigen leefomgeving en in de wereldwijde gemeenschap.

We zien je graag op 28 oktober!

Hartelijke groet,

Annemieke, Hanneke, Heleen, Ietje en Dianne

SisterhoodNieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet