Kledingruilbeurs en avond over de kledingindustrie op 12 oktober

Heb jij altijd al meer willen weten over hoe de kledingindustrie in elkaar zit? Vraag jij je af waarom het zo ingewikkeld is om de problemen in de kledingindustrie op te lossen? Wil jij er wat aan doen om eerlijkere kleding te kopen?

Kom dan op 12 oktober om 20.00 uur naar de Nieuwe Kerk. Wilco van Bokhorst van Fair Wear Foundation zal ons die avond meenemen naar de complexe wereld van de kledingindustrie. Hij zal een inspirerend en interactief verhaal vertellen over de problemen in de kledingindustrie en hoe kledingbedrijven er aan werken om deze op te lossen.

Door middel van levendige voorbeelden zal hij uitleggen waarom verandering moeilijk gaat maar wel mogelijk is. Tegelijkertijd zijn er tips en trics over wat jij kan doen als consument om je invloed te laten gelden op de kledingindustrie.

Wil je ook kleding ruilen? Kom dan vooral, want na afloop van het verhaal van Wilco zal er een kledingruilbeurs zijn om de meest hippe, trendy en leuke tweedehandskleding met elkaar te ruilen. Neem vooral ook andere geïntereseerden, familie of vrienden mee!

De entree is €2,50 en gaat naar de organisatie Save in India. Save haalt kinderen uit de kledingindustrie in Tirupur en zorgt er voor scholing.

InternationaalNieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a, 3572 VT Utrecht

DesktopSmartphoneTablet